%20'ye Varan Mart İndirimlerini Kaçırmayın!

Bizi Arayın

EnterERP Bloguna Göz Atın

İşletmenizin boyutu ne olursa olsun veya iş yolculuğunuzun hangi aşamasında olursanız olun işinizi güvenle başlatmak, yürütmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan kaynakları EnterERP Blog'da bulacaksınız.

ERP Nedir?
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP)

ERP Nedir?

ERP veya Kurumsal Kaynak Planlaması, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve envanter yönetimi gibi temel iş süreci fonksiyonlarını tek bir sistemde yönetmek ve entegre etmek için tasarlanmış yazılımdır.

CRM nedir?
CRM Çözümleri

CRM nedir?

CRM, müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelir.Adından da anlaşılacağı gibi CRM yazılımı, müşterilerle olan ilişkilerinizi yönetmek için kullanılan bir sistemdir.

En Son Eklenenler

Her Yerde Satın Alın, Her Yerde Teslim Edin, Her Yerde İade Edin

İnteraktif Vergi Dairesi Nedir ?
Muhasebe Çözümleri

İnteraktif Vergi Dairesi Nedir ?

Günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesi, birçok sektörde olduğu gibi vergi alanında da yeniliklere yol açmıştır. Bu yeniliklerin en dikkat çekicilerinden biri ise "İnteraktif Vergi Dairesi". Peki, bu modern yaklaşım vergilendirme süreçlerini nasıl değiştirmektedir? Bu blog yazısında, interaktif vergi dairesinin ne olduğunu, sunduğu avantajları ve gelecekteki potansiyelini inceleyeceğiz.

Bedelsiz Sermaye Artırımı Nedir? Etkileri Nelerdir?
Ekonomi

Bedelsiz Sermaye Artırımı Nedir? Etkileri Nelerdir?

Bedelsiz sermaye artırımı, şirketlerin iç kaynaklarını kullanarak özkaynaklarını artırmaları işlemidir. Bu, şirketin biriktirdiği kar veya yasal yedekler gibi iç kaynaklardan, sermayeye eklenen miktar kadar hisse senedi dağıtarak yapılır. Bedelsiz sermaye artırımı, mevcut hissedarların ek bir ödeme yapmaksızın daha fazla hisse sahibi olmalarını sağlar. Şirketler genellikle bu yöntemi, hisse başına düşen karı düşürmek ve hisseleri daha likit hale getirmek için kullanır.

GSS Prim Borcu nedir, Nasıl Ödenir?
Muhasebe Çözümleri

GSS Prim Borcu nedir, Nasıl Ödenir?

GSS prim borcu, Türkiye'de işsiz ve 18 yaşından büyük olan vatandaşların, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için ödemek zorunda olduğu aylık bir ücrettir. Bu borç, kişilerin gelir durumuna göre belirlenen bir gelir testi ile tespit edilir. Gelir testi yaptırmayanlar için, her ay geçerli asgari ücretin yüzde 3'ü kadar GSS prim borcu hesaplanır. Genel Sağlık Sigortası (GSS) esas olarak kişilerin sağlıklarını korumayı ve sağlık risklerine karşı finansal güvence sağlamayı amaçlar ve 2012 yılından bu yana uygulanmaktadır​​​​.