ERP Nedir?
ERP veya Kurumsal Kaynak Planlaması, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve envanter yönetimi gibi temel iş süreci fonksiyonlarını tek bir sistemde yönetmek ve entegre etmek için tasarlanmış yazılımdır.
İşletmenizin boyutu ne olursa olsun veya iş yolculuğunuzun hangi aşamasında olursanız olun işinizi güvenle başlatmak, yürütmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan kaynakları EnterERP Blog'da bulacaksınız.
ERP veya Kurumsal Kaynak Planlaması, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve envanter yönetimi gibi temel iş süreci fonksiyonlarını tek bir sistemde yönetmek ve entegre etmek için tasarlanmış yazılımdır.
CRM, müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelir.Adından da anlaşılacağı gibi CRM yazılımı, müşterilerle olan ilişkilerinizi yönetmek için kullanılan bir sistemdir.
Endüstri 4.0, Sanayi Devrimi'nde ağırlıklı olarak ara bağlantı, otomasyon, makine öğrenimi ve gerçek zamanlı verilere odaklanan yeni bir aşamayı ifade eder.
Her Yerde Satın Alın, Her Yerde Teslim Edin, Her Yerde İade Edin
E-Arşiv İptal Portalı, Türkiye'deki e-dönüşüm uygulamalarından biri olan e-arşiv faturalarının iptal işlemlerinin gerçekleştirildiği çevrim içi bir platformdur.
SEO veya "arama motoru optimizasyonu", bir web sitesini arama motorlarında daha görünür kılmak ve organik (ücretsiz) arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almak için tasarlanmış bir dizi teknik ve stratejidir.
Arbitraj, aynı varlık veya finansal araç için farklı piyasa veya borsalardaki fiyat farklılıklarından yararlanarak risksiz kar elde etmeyi amaçlayan bir ticaret veya stratejidir.
Landing page, hedeflenen bir eylemi gerçekleştirmek için tasarlanmış özel bir web sayfasıdır.
Patent, yeni ve orijinal bir buluşun sahibine belirli bir süre için özel haklar veren bir tür fikri mülkiyet hakkıdır.
KDV (Katma Değer Vergisi), bir malın veya hizmetin üretim veya satış aşamalarında eklenen bir tür tüketim vergisidir.
Viral pazarlama, ürün, hizmet veya içeriğin internet kullanıcıları tarafından hızla ve büyük ölçekte paylaşılmasıyla yayılan bir pazarlama stratejisidir.
Netten brüt maaş hesaplama, çalışanların net maaşlarını brüt maaşa dönüştürmek için kullanılan bir yöntemdir. Bu hesaplama işlemi vergi dilimleri, sosyal güvenlik kesintileri ve diğer ödemeleri dikkate alarak yapılır.
Brüt maaş, bir çalışanın vergi ve sosyal güvenlik kesintileri yapılmamış, toplam kazanç miktarını ifade eder.
Geçici vergi, bir mali yıl içinde elde edilen tahmini gelirlere göre belirlenen ve düzenli olarak ödenen bir vergi türüdür. Bu, yıl sonunda tam vergi beyannamesinin verilene kadar ödenecek bir ön ödeme şeklinde düşünülebilir.