ERP Nedir?
ERP veya Kurumsal Kaynak Planlaması, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve envanter yönetimi gibi temel iş süreci fonksiyonlarını tek bir sistemde yönetmek ve entegre etmek için tasarlanmış yazılımdır.
İşletmenizin boyutu ne olursa olsun veya iş yolculuğunuzun hangi aşamasında olursanız olun işinizi güvenle başlatmak, yürütmek ve büyütmek için ihtiyacınız olan kaynakları EnterERP Blog'da bulacaksınız.
ERP veya Kurumsal Kaynak Planlaması, finans, insan kaynakları, tedarik zinciri ve envanter yönetimi gibi temel iş süreci fonksiyonlarını tek bir sistemde yönetmek ve entegre etmek için tasarlanmış yazılımdır.
CRM, müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelir.Adından da anlaşılacağı gibi CRM yazılımı, müşterilerle olan ilişkilerinizi yönetmek için kullanılan bir sistemdir.
Endüstri 4.0, Sanayi Devrimi'nde ağırlıklı olarak ara bağlantı, otomasyon, makine öğrenimi ve gerçek zamanlı verilere odaklanan yeni bir aşamayı ifade eder.
Her Yerde Satın Alın, Her Yerde Teslim Edin, Her Yerde İade Edin
Elektronik belge, dijital ortamda oluşturulan ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından belirlenmiş standartları karşılayan tüm dokümanları ifade eder.
İş dünyasında, herhangi bir ticari işlem gerçekleştirdiğinizde bu işlemleri belgelemek önemli bir gerekliliktir. Bu belgelemeyi sağlayan ve ticari işlemleri resmileştiren belgeye "Kurumsal Fatura" denir.
Tek düzen hesap planı, finansal verilerin muhasebe kodlarına göre düzenlenerek sınıflandırılmasını sağlayan bir muhasebe sistemidir.
İnfluencer marketing, dijital pazarlama stratejilerinden biri olarak kullanılan ve sosyal medya etkileyicilerini (influencer) kullanarak marka veya ürünlerin tanıtımını ve pazarlamasını yapma yöntemidir.
Günlük hayatta sık sık duyduğumuz finansal terimlerden biri olan "tahakkuk", çeşitli resmi işlemlerde, vergi ödemelerinde ve borç takip süreçlerinde önemli bir rol oynar.
E-fatura (Elektronik Fatura), kağıt fatura yerine dijital ortamda oluşturulan ve elektronik olarak alıcıya iletilen bir belgedir.
KOSGEB Girişimcilik Belgesi, Türkiye'de yeni bir iş kurmak veya mevcut bir işletmeyi geliştirmek isteyen girişimcilere yönelik olarak KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından verilen bir belgedir.
SWOT analizi, bir kuruluşun veya projenin güçlü, zayıf yönlerini, fırsatlarını ve tehditlerini değerlendiren stratejik bir yönetim aracıdır.
Marka tescil belgesi, bir ticari markanın yasal olarak tescillenmiş olduğunu ve marka sahibine tanınan hakları gösteren resmi bir belgedir.
Sanal POS, e-ticaret siteleri ve diğer çevrimiçi platformlar üzerinden müşterilerin kredi kartı veya banka kartıyla ödeme yapmasına olanak tanır.